GooiDogs versus ARC Development Team Cubs

sep 212016
 
ARC Cubs - 17-09

Achterste rij vlnr: Rudy, Kay, Max,Sam,Laurens,Pim,Otto, Tijmen, Indy
Voorste rij: Laust, Mick, Flip, Prosper, Hendrik, hond Bolt, Pum, Danny en Tobias.

Het was een mooie dag om GooiDogs eens even goed te grazen te nemen. Iedereen had zin in revanche op de verloren wedstrijd van vorige week. De referee nam de eerste rijers en scrumhalves bij zich voor een briefing van de do’s en don’ts.
De tos ging verloren maar dat was dan ook het laatste. GooiDogs ging weliswaar wild van start maar werd goed opgevangen, het zag er in het begin even naar uit dat het een lastige kluif zou worden, maar schijn bedroog.
Vlakbij onze try-line werd het tij gekeerd onder het motto worstel, tackel en kom boven.

Otto worstelde de eerste bal over de try-line, de gelukkige reis huiswaarts veilig gesteld in de auto van de teammanager, waarna Danny de conversion maakte. Deze ex voetballer jaste met prima trap techniek maar liefst 5 ballen tussen de palen, onder half zingende aanmoediging ‘Danny, Danny’ van zijn teammaten. Met 14-0 werd er gewisseld van helft.

Al tackelend (niemand van GooiDogs kwam langs Pum), scrumend namen de hyena’s van ARC alle moed weg bij de gooihonden en door goed samenspel en mooie passing (Prosper griste de bal uit de ruck om in een flits de op volle snelheid liggend Max de bal te pasen) leidde dit tot de ene na de andere mooie try in de tweede helft. Zeker petje af voor GooiDogs dat ze bleven vechten voor de try, maar dit keer hield een sterk ARC ze daar van af, volgende keer beter GooiDogs.

Eindstand 8 tries en 5 conversions tegen 0.

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu