ARC Colts starten het seizoen goed!

sep 152016
 

arccolts

Zaterdag 10 september 2016, de zon komt vroeg op en blijft deze dag. Een mooi begin om de competitie te starten voor de ARC Colts. We reizen af naar Utrecht waar om 13:30 uur de wedstrijd begint.

Met diverse ouders staan wij langs de lijn om de 1e wedstrijd van dit nieuwe colts team te aanschouwen. Ondanks dat deze jongemannen echt al heel groot zijn, blijven het toch onze jongens en is het ook weer spannend! Een aantal gespannen gezichten zie je dan ook maar de sfeer is opperbest bij de jongemannen. De 1e try laat even op zich wachten, maar dan na hard werken in de zon met best veel wind, scoort Berend Dragt de 1e try met prachtige conversie vanuit de linkderhoek door Elmer Peterson! Dan is tevens halftime (rust) tussenstand 0-7, prima !
Nog niet helemaal gerust na halftime want Utrecht komt terug 5-7. Dan komt Amstelveen weer goed terug met een prachtige try door het midden door Jesse de Vries (een zeer welkom talent uit Almelo) en met conversie van Max Turland en dus 5-14. Dan gaan de mannen door en volgt al snel de volgende try door Job Kamphuis met conversie van Max 5-21.

Dan volgt er een prachtige off load van Amon Melissen aan Quinten Oerlemans die de bal achter de trylijn legt, wauh, de conversie missen we deze keer 5-26. Nog een paar minuten te gaan en er volgt nog een laatste try van Melvin Scheppers en prachtige conversie vanuit de rechterhoek door Elmer.

De eindstand is 5-33. De coach, Thomas Muldoon, is tevreden met het eindresultaat maar niet helemaal hoe het spel gespeeld is, er wordt dus weer hard getraind deze week verwacht ik ;-), succes mannen!
Op 17 september speelt ARC Colts thuis vs Eemland om 13:00 uur, leuk als je komt kijken en aanmoedigen! Daarna speelt ook het 1e team van Amstelveen tegen Haagse Rugby Club, dat belooft dus een zeer mooie rugbymiddag te worden!

Tot dan!

Natasja Combee-Veldman (moeder 1e jaars colts Borre Combee)

Ps. Ook live tweets volgen met standen van #arccolts, dat kan, kijk op mijn twitter (ben er vaak ;-)! https://twitter.com/natasjakatinka

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu