ARC Colts pakken de overwinning op Breda

dec 102017
 

Zaterdag 9 december 2017 spelen de ARC Colts uit vs Breda Rugby Club en pakken de overwinning!

Het heeft overal geregend en/of gesneeuwd etc. maar in Breda is het droog, althans voor de wedstrijd, tijdens de wedstrijd wordt het af en toe flink nat.

Het waait lekker maar het veld ziet er goed uit, de mannen hebben er zin in! Het duurt lang voordat er een score komt. De 1e try wordt gemaakt echt vlak voor rust door Amon Melissen, helaas wordt de conversie gemist 5-0.

Na halftime gaat de jacht naar nog een try verder en jawel wederom scoort Amon 10-0, de conversie helaas gemist. Dan komt Breda terug en scoort ook een try maar geen conversie 5-10. Dan volgt er een staaltje van hard werken met geweldige tackels en uiteindelijk door een slimme kick van Broer Terleth scoort Wibo Petersson de try en mede door een goede conversie van jarige Borre Combee is de eindstand dan ook 5-17. Snel onder de douche want het is behoorlijk koud. De meegereisde supporters warmen zich op in de kantine en de spelers krijgen een lekker warme kop soep, goed geregeld!

Op naar volgende wedstrijd, zaterdag 16 december speelt ARC Colts thuis in Amstelveen tegen de Dukes uit Den Bosch, kick off 12:00 uur, tot dan!

Meer foto’s van de wedstrijd zijn hier te vinden.

Natasja Veldman (moeder Borre Combee)

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu