ARC Colts opent het seizoen goed!

sep 102017
 

Zaterdag 9 september 2017 na heel veel regen gaat de wedstrijd gewoon starten van ARC Colts – cup poule thuis tegen Castricumse Rugbyclub

Helaas starten we wel even met wat regen, maar gelukkig na 10 minuten is het droog en komt de zon ook op! En de jongens hebben er zin in! We starten goed, fel en de 1e try is snel een feit door Amon Melissen en de conversie is ook raak door Conan Doyle. En we gaan door met een try door Leylan Chaz Lavel Tjoe Nij, daarna volgen er voor rust nog prachtige trys door Gabrielle Nervini en Melvin Scheppers. Maar Castricum laat het natuurlijk hier niet bij zitten, halftime is het 22-5.

Na de rust gaan de mannen door en stevenen af op een grote overwinning, dankzij mooie trys van Berend Dragt, Amon, Melvin en van Jurriaan Jorna en 1 conversie door Borre Combee. Overigens had de stand nog hoger kunnen zijn als de conversie vaker raak was ;-)!

Op 16 september speelt ARC Colts uit vs Dukes in Den Bosch om 13:00 uur, leuk als je komt kijken en aanmoedigen, nu stond er ook een mooie groep supporters de mannen aan te moedigen, leuk!

Tot dan!

Natasja Veldman (moeder 2e jaars colts Borre Combee)

Ps. Ook live tweets volgen met standen van #arccolts, dat kan, kijk op mijn twitter (ben er vaak ;-)! https://twitter.com/natasjakatinka

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu