Super Samstag groot rugbyfeest!

okt 272015
 

Gerrit-Dekker-Trofee 2015

Het affiche was al zo mooi: Super Samstag & ARC Oktoberfest, met in het hart van het programma de jaarlijkse Gerrit Dekker Cup.

De 2de editie ter ere van de clubicoon, leermeester en strijdmakker, voor zowel Amsterdam Academicals als ook de ARC Wanderers, ging ook dit jaar tussen beide teams. De Wanderers waren gebrand op een revanche nadat ze vorig jaar nipt en in de laatste minuten verloren. De prachtig gemaakte cup mocht weliswaar pronken in het ARC clubhuis maar was ook voor velen een herinnering aan een wedstrijd die ze heel graag hadden gewonnen.

En dus werden de trainingen op dinsdagavond in Amstelveen in de aanloop naar de cup steeds drukker en intensiever. Onder leiding van Elzo kwam een cross fit programma op de mat en Samir bleef hameren op balhandeling en tactiek. Een sterke combinatie die bij velen het zelfvertrouwen deed groeien.

Achter de schermen draaiden verschillende commissies en vrijwilligers op volle toeren om Super Samstag van s’morgens tot s’avonds te organiseren en vorm te geven. Het zonnige herfstweer was nagenoeg perfect voor een rugbyfestijn en voor de Wanderers werd het bekroond met een verdiende zege: De Gerrit Dekker cup is OURS!

In alle opzichten was Super Samstag een super succes. Want naast mooi rugby, was er veel gezelligheid, super eten, mooie verklede mensen, veel gelach en gedans. Wat een super dag!

Aanmeldingen van Wanderers – oud NFC-ers en senior ARC’ers – zijn altijd welkom! See you at training: elke dinsdag, start 20.30 uur.

De ARC Wanderers

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu