Eemland maakt einde aan winning-streak ARC1

mrt 122018
 

Foto: Kevin Scott

17-13 winst voor Eemland over Amstelveen. Als een dokter die een slecht-nieuws gesprek voert begin ik gelijk met het slechte nieuws. Daar is geen inleiding voor nodig. Het eerste team van Amstelveen speelde onder hun kunnen, waar een sterk Eemland goed gebruik van kon maken. Eemland gaf veel druk en Amstelveen moest in de line-outs hun meerdere erkennen. Door veel fouten en gebrek aan discipline bij beide partijen kon van aantrekkelijk rugby niet echt gesproken worden. Dit deed echter niks af aan de spanning van de wedstrijd, die er tot de laatste minuut was. Het ging de hele wedstrijd gelijk op, maar het was uiteindelijk Eemland die in de laatste minuten de beslissing wist te maken.
Amstelveen kan nog steeds kampioen worden en promoveren naar de ereklasse als zij zich weten te herpakken en geen grove fouten als deze meer maken. 

En fin.

Ook als een dokter die een consult voert ben ik kort van stof en stel ik geen diagnose. Amstelveense RC 1 mag naar huis met paracetamol 3 keer 1000 mg per dag. Als dit symptoom, genaamd verliezen, zich nog een keer voor doet over 2 weken, bezoek dan een huisarts.

 

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu