Drie ARC’ers in NL U20 en NL U18!

mrt 152017
 

Er zijn drie ARC’ers geselecteerd voor de aankomende EK’s van U20 en U18. Niels Roelfsema (ARC1), Thomas Hendriks (ARC Colts) en Jesse de Vries (ARC Colts) zullen alle drie uitkomen voor U20. Jesse de Vries zal tevens deelnemen aan het EK van U18. Gefeliciteerd mannen, ARC is trots op jullie!

De coaching staf voor Jong Oranje U20 en Jong Oranje U18 stonden voor een moeilijke taak om de uiteindelijke selectie te maken voor hun respectievelijke EK’s.

Op 24 maart a.s. zal Jong Oranje U20 afreizen naar Boekarest in Roemenië om daar aan het EK U20 Championship te strijden, zij zullen hun eerste wedstrijd op 26 maart tegen Portugal spelen. De volgende wedstrijden staan gepland op 29 maart en 1 april. Coaching staf Marcello Melpignano, Matt Roper en Simon Fitzgerald zijn verheugd om met het jonge team aan te treden op het EK. Selectie EK U20

Op 7 april reist het team Jong Oranje U18 onder leiding van bondscoach Tijmen Vader af naar Bretagne in Frankrijk om te strijden om de EK U18 Trophy, waarbij het doel is om met de winst naar huis te komen en hiermee te promoveren naar de Championship. In voorbereiding is er door een groep van 45 spelers de afgelopen twee jaar intensief getraind. Naast de vele trainingsmomenten heeft het team de afgelopen periode ook een aantal wedstrijden gespeeld met mooie resultaten tegen o.a Tsjechie (75-0) en Belgie (26-15). Tijdens het EK treft Nederland U18 als eerste Polen in de kwartfinale op 8 april, de volgende wedstrijden worden op 11 en 14 april gespeeld. 
De technische staf kijkt terug op een goede voorbereiding en denkt dat het in april helemaal klaar is om te presteren op het EK. Deze groep is zeer talentvol en het afgelopen jaar een sterk team geworden die het elke tegenstander lastig kan maken. Selectie EK U18

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu