Besluitenlijst Algemene Ledenvergadering Amstelveense Rugbyclub

jul 082018
 

Beste Leden,

Graag brengen wij u kort op de hoogte van de belangrijkste zaken van de afgelopen Algemene Leden Vergadering (ALV) d.d. 25 juni. Deze mail dient als korte samenvatting van de gemaakte besluiten en mededelingen.

Nieuwe Hoofdcoach:
Thomas Muldoon wordt de nieuwe hoofdcoach van de Amstelveense Rugby Club. Na vier jaar de ARC Colts gecoacht te hebben, maakt hij de stap naar de Senioren. Thomas is inmiddels al hard bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in de Ereklasse. Een volledige aankondinging van de nieuwe coach staat op onze site.

Rookverbod:
Naar aanleiding van een ingekomen stuk en in overeenstemming met het beleid van het Sportbedrijf Amstelveen, is met een meerderheid van stemmen het voorstel voor een algemeen rookverbod met een nog nader aan te wijzen rookplek aangenomen. De precieze locatie waar wel gerookt mag worden wordt nader uitgezocht. Het rookverbod gaat net zoals voor de rest van de sportterreinen van Amstelveen in op 22 juli. Er wordt afgesproken dat ieder elkaar aanspreekt op ongewenst (rook)gedrag. Het bestuur hoort graag ideeen over wat een goede rokersplek zou zijn, en hoe deze ingericht kan worden.

Clubmerchandise:
De Amstelveense rugbyclub heeft een contract met Canterbury. Dit betekent dat alle kleding (shirts/ tourshirts/ shorts etc) waarop het clublogo en/of ARC op staat bij Canterbury moet worden afgenomen. Bij het bestellen van bijvoorbeeld tourshirts met eigen ontwerp graag altijd de merchandise commissie consulteren (Hans en James Gilsing)

Contributie:
De contributie voor het seizoen 2018-2019 blijft gelijk met de contributie 2017-2018.
De categorie Wanderers vervalt. Deze groep wordt gelijk getrokken met het senioren lidmaatschap (recreant of full member)

voor de jeugd

  • onder 10 jaar (Guppen, Turven en Benjamins):€ 165,- per seizoen

  • onder 16 jaar (Mini’s, Cubs, Junioren): € 200,- per seizoen

  • onder 18 jaar (Colts): € 235,- per seizoen

voor senioren

  • recreanten (wel trainen, beperkt aantal wedstrijden spelen): € 220,- per seizoen

  • student-spelend lid (boven 19 jaar, in bezit van studentenpas): €50,00 korting

  • spelend lid: € 320,- per seizoen

  • niet-spelend lid: € 100,- per seizoen

Overige mededelingen.

Handhaven horeca-vergunning:
Sinds kort is de bar overgestapt op hardplastic in plaats van glaswerk. We zijn dierdoor een glas-vrije club. Volgens onze horeca-vergunning mocht er alleen glaswerk binnen gebruikt worden. Op mooie dagen was het niet te handhaven dat er geen glas naar buiten werd meegenomen, en daarom hebben we besloten om volledig over te stappen op plastic. Verder zullen we strikt blijven op openingstijden en naast geen alcohol of roken onder de 18, nu dus ook niet meer roken boven de 18!
 
Oproep commissieleden:
De club is per direct op zoek naar vrijwilligers die met name de sponsorcommissie en de Marcom commissie willen ondersteunen.
Ben je handig met websites (wordpress), goed in verslag doen van wedstrijden of een social media-guru? Meldt je aan bij het bestuur!
 
Wij wensen iedereen een goede zomer en tot snel voor een mooi seizoen 2018-2019!
 
Het Bestuur
 
Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu