ARC Colts verliezen van Haarlem

okt 082017
 

ARC Colts spelen uit in Haarlem met als tegenstander Haarlem Colts.

Het is echt herfstweer en veel regen afgelopen dagen gelukkig al snel na het 1 e fluitsignaal wordt het droog in Haarlem, klein geluk dus voor alle toegestroomde toeschouwers. Haarlem start goed en scoort eigenlijk best snel een penalty 3-0, en al gauw is ook de 1e try een feit met conversie 10-0 achterstand en alweer een penalty tegen 13-0 poeh, pittig begin. Ja het feit is wel dat helaas de colts veel geblesseerde spelers heeft en een paar in het buitenland en dus veel 1 e jaars colts hard aan het werk. Wat wel mooi is om te zien, de mannen blijven vechten ook al is het moeilijk. Halftime is het 18-0 voor Haarlem.

De 2 e helft gaat wel beter maar helaas scoort Haarlem alsnog 2 x een try, 32-0, gelukkig geven de mannen niet op en op het laatste moment vlak voor het eindfluitsignaal scoort Melvin Scheppers een mooie try in de rechterhoek 32-5, helaas wordt de conversie net gemist. De eindstand is 32-5.

Op naar volgende week! Dan staat de volgende rivaal op het spel, altijd een spannende pot, Den Haag, op zaterdag 14 oktober om 13:00 uur spelen de ARC Colts in Den Haag tot dan!

Natasja Veldman (moeder Borre Combee) Ps.

Ook live tweets volgen met standen van #arccolts, dat kan, kijk op mijn twitter
https://twitter.com/natasjakatinka

 

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu