ARC Colts pakken winst thuis

jan 152018
 

Vlnr boven – Jade (stukje ;-), Jop, Biagio, Quinten Torre, Jake, Borre, Amon, Quinten Oerlemans, Broer, Leylan en Max Vlnr Onder: Wibo, Ruben, Jurriaan, Berend, Conan, Sebastiaan en Raphael

Zaterdag 13 januari spelen de ARC Colts thuis vs RC The Hookers en pakken de winst!

Na de kerstvakantie op naar de 1e wedstrijd, de mannen hebben er zin in en ondanks dat het buiten beetje ongezellig en wat koud weer is staan er veel toeschouwers langs de lijn en bij het clubhuis, top!

We starten gelijk goed met de 1e try van Jop Kamphuis en met conversie door Borre Combee. Maar zo snel het 7-0 staat, zo snel zijn de Hookers ook en staat het binnen een kwartier 7-7. Dan krijgt ARC een penalty en deze wordt benut door Borre, stand is 10-7. We pakken door natuurlijk en Wibo Petersson pakt de try, helaas missen we de conversie vanuit de rechterhoek 15-7. Dan maken we een fout waardoor de Hookers een penalty krijgen, de 2e al trouwens en deze benutten zij wel uiteraard 15-10. Dan is er een mooie actie waardoor Leylan Chaz Lavel Tjoe Nij een try pakt in de rechterhoek, geen conversie, maar stand bij halftime is 20-10 in voordeel voor ARC.

Na de rust pakken we door maar het gaat wel wat moeizamer, wat gele kaarten ook nog helaas, dus dat is dan even pittig, maar we houden stand. Een try door Amon Melissen en conversie benut door Conan Doyle is de stand 27-10. Hookers gaan nog door en scoren ook nog een mooie try 27-17. Dit is tevens de eindstand. De winst dus voor ARC Colts, fijn zo de 1e wedstrijd en thuis.

Op naar volgende wedstrijd, deze is zaterdag 20 januari! Dan speelt ARC Colts uit in Hilversum tegen Hilversum Colts, kick off 13:30 uur, tot dan!

Natasja Veldman (moeder Borre Combee)

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu