ARC Colts pakken de draad weer op na weken rust en winst is voor Amstelveen!

mrt 112018
 

Zaterdag 10 maart speelden de ARC Colts thuis vs Breda en winnen in eigen huis.

Het is lenteweer, de regen blijft weg en het is dus goed toeven in Amstelveen.

ARC Colts zijn er ook klaar voor na weken rust en er zijn veel toeschouwers aanwezig. Maar het begin is voor Breda die scoort al snel na het fluitsignaal hun 1e try. Gelukkig pakken wij het snel weer op want de colts hebben een doel en dan is de 1e try van ARC Colts een feit door Amon Melissen, conversie wordt helaas gemist stand 5-5. Dan komen we langzaam op gang en scoort Ruben Schroder een try 12-5 en conversie wordt ook geraakt door Borre Combee. En net voor halftime scoort Wibo Petersson nog een try en conversie door Borre, halftime stand is dan 19-5.

Na de rust gaan de ARC Colts door, Wibo scoort wederom een try 24-5 en later scoort Broer Terleth ook een mooie try en conversie door Borre, 31-5. Er komt nog wel een penalty tegen 31-8. Maar ARC Colts wil door en wordt ook beloond door Berend Dragt met een try 36-8. De laatste try pakt Jake Robinson met conversie door Borre, fulltime 43-8!

Het was weer een genot een pot rugby om naar te kijken met veel toeschouwers, dank heren! Na deze pot rugby spelen de Blue Colts tegen de Bokkenrijders (waar zij eerder flink tegen hadden verloren) was het nu een mooie pot in de platepoule. En ook hier werd de winst gepakt door de mannen! Dus coaches Thomas Muldoon & Eric van der Meijden en hun gehele trainersteam, fysioteam, teammanager enz. gefeliciteerd en fijn weekend!

Nu duurt het weer even voor de volgende wedstrijd, deze is zaterdag 7 april, dan speelt ARC Colts ook thuis tegen Dukes uit den Bosch, kick off 13:00 uur!

Natasja Veldman (moeder Borre Combee)

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu