ARC 3 houdt stijgende lijn vast tegen RCH Hawks 1

mrt 292017
 
ARC 3 trad afgelopen zondag tegen RCH Hawks aan voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Zouden The Mighty Thirds de goede lijn van de laatste wedstrijden vasthouden?
 
Deze vraag werd snel beantwoord, want ARC 3 scoorde binnen 5 minuten de eerste try. Uiteindelijk kwamen The Hawks onder steeds grotere druk van ARC 3 te staan. Deze druk werd vertaald op het scorebord. Binnen een mum van tijd stond het namelijk 15-0. Tegen het eind van de eerste helft nam de concentratie bij ARC 3 wat af, waardoor de gasten uit Hoofddorp meer in hun spel begonnen te komen.
 
In de tweede helft was de concentratie weer helemaal terug bij ARC 3. The Hawks kwamen eveneens in hun ritme, waardoor het eerste deel van de tweede helft een mooie en gelijkwaardige wedstrijd werd. The Hawks lieten zien dat zij progressie hebben geboekt. Hetzelfde gold voor onze jongens, want toen zij een tandje bijzetten liep ons 3e uit naar de eindstand (37-17).

Los van de uitslag was vooral het vasthouden van de progressie binnen het spel van ARC 3 positief. Aanstaande zondag zal dit absoluut een vervolg krijgen als The Mighty Thurds op bezoek gaan bij The Bassets. 
Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu