Een fantastische ARC singalong

dec 072015
 

Singalong

Zingen hoort net zo bij onze rijke rugbytraditie als afgezakte sokken, een verregend trainingsveld, hoeraatje voor de tegenstander, in de modder rollen, wiebelende lijnen van Karel, Erik vd H die de bal uit de sloot haalt, poortje aan het eind van de wedstrijd en blijven hangen in de kleedkamer. Zingen geeft de derde helft net dat extraas, laat onze gasten zien dat we onderdeel zijn van de mooiste sport op aarde en zorgt dat we mogelijke blauwe plekken vergeten.
 
Werelds dus dat ook onze jeugdspelers rugbyliederen willen leren zingen en om dit proces te versnellen hebben we op 21 november jongstleden een Singalong  voor de Cubs, Junioren en Colts gehouden. Meer dan 50 CJC’s verzamelden zich in het clubgebouw en kregen het nieuwe ARC Songbook (gekuiste kinderversie) met teksten van opvoedende aard, zoals ARC is het wel, Aan de oever van de vliet, The tampax factory enYogi bear.
 
Het boekje, prima vormgegeven door Frank en Jolanda was het geheugensteuntje dat de 7 verschillende teams (3 cubs koren, 2 junioren koren, 1 colts koor en een koor van het 1e team) konden gebruiken bij hun optreden. En wat voor optredens. Muzikale begeleiding van Frank Shield, Performance aanwijzingen van Guido, 7 melodieuze varianten van We are Blue en zelfs een Close Harmony op het herentoilet verder kunnen we stellen dat de muzikale toekomst van de club er goed uit ziet.

Meiden achter de bar (Nadine, Claudette en Jolanda) en heren van het 1e bedankt voor een geweldige avond!

CJC’s – zo vaak mogelijk proberen te zingen na afloop van een wedstrijd, want aan het eind van het jaar doen we een heuse songcontest.

Ik neem aan dat de bal nu aan de voeten van de senioren ligt!

Nieuwsgierig naar de foto’s, kijk [hier]

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu