Een geweldig weekend van ARC jeugd afgemaakt door ARC1

nov 212017
 

Het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 november was er sprake van wisselend succes voor ARC. Op zaterdag wisten de TBM en Cubs geweldige resultaten neer te zetten. Op zondag zetten ARC1 en de Blue Hanzedogs deze lijn door met winst. Helaas wisten ARC2 en ARC3 niet te winnen.

De Turven, ook wel bekend als het Vlaggenschip, waren zaterdag in Delft en zowel tegen de thuisclub Delft als tegen BSN en Voorburg werd uitstekend gespeeld. Hierdoor blijven zij nog steeds ongeslagen.

ARC Benjamins waren zaterdag bij RC Bulldogs in Almere, lekker toernooi gespeeld. De teams zijn 4de en 6de geworden.
De coaches en ouders super trots op de jongens.

 

Ook de Mini’s waren in Almere zaterdag. In het kader van een combi van Bondsdag en Mini+ competitie hadden zowel de Bulldogs als DIOK een 1e en een 2e team samengesteld. Beide ARC teams hebben echter soeverein de proeven doorstaan en mochten aan het einde van de dag de 1e prijs in ontvangst nemen!

Zaterdag kwamen de Cubs binnen de lijnen voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen waterland combinatie 
Ze speelden 3 x 25 min. Een paar mooie dingen wat ze getraind hadden kwamen terug en iedereen heeft speel minuten gehad. 
Alle 3 partijtjes gewonnen en 0 tegen.

Op zondag zette ARC1 de lijn van de Turven door. Ook zij won in Delft van RC Delft1 en blijft daarmee ongeslagen. ARC1 heeft nu 9 van de 9 competitiewedstrijden gewonnen en staat 10 punten los van de nummer 2 RC Eemland 1. Deze week reist zij naar Den Bosch voor de uitwedstrijd tegen RC the Dukes. Voor 10euro kunt u meereizen met de bus! Aanmelden kan bij rugbytc@arcrugby.nl.

 

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu