jan 152018
 

Het eerste competitieweekend van 2018 zit erop. Voor de senioren een zeer succesvolle. Zowel de All Blues als ARC1 en 2 wisten te winnen.

De All Blues speelden een moeilijke wedstrijd uit tegen URC. De openingsfase verliep moeizaam doordat spelers elkaar niet konden vinden. Na ruim 20 minuten gespeeld te hebben, kwam uiteindelijk toch een score in het voordeel van de All Blues. Deze voorsprong wisten ze snel uit te breiden, waarna zij een volledige grip op de wedstrijd hadden. Utrecht wist echter nog een paar keer gevaarlijk uit de hoek te komen, waardoor de All Blues gedwongen waren de wedstrijd met volle focus uit te spelen. Eindstand 15-34.

ARC1 speelde uit tegen RC Breda. Dit betekende een strijd tussen de koploper en de hekkensluiter van de competitie. Toch bleek al snel dat Breda niet onderschat moest worden. De wedstrijd verliep, op de setpieces na, voor Amstelveen. Breda wist veel druk te zetten, waardoor ARC moeite had met de bal spelen. Pas in de tweede helft wisten de spelers elkaar echt te vinden, wat resulteerde in een paar mooie tries. Eindstand 0-65. 

ARC2 heeft in de Hoek van Holland hun tweede winst van het seizoen geboekt. Na een goede openingsfase kwamen de mannen al snel op voorsprong. Deze voorsprong gaven ze de rest van de wedstrijd niet meer uit handen. Eindstand 14-21. 

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu