Donatie vanuit het ING Nederland Fonds voor Medewerkers

okt 292018
 

Met trots kan worden aangekondigd dat de Amstelveense Rugby Club een donatie ter hoogte van € 1.000,- zal ontvangen van het ING Nederland Fonds voor Medewerkers.

Met het ING Nederland fonds wil ING al haar medewerkers aanmoedigen een concrete en positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij het ING Nederland fonds bepaalt namelijk de ING-medewerker welke verenigingen, goede doelen en maatschappelijke initiatieven worden gesteund. De medewerker kan zelf verenigingen of stichtingen aandragen waar hij zich verbonden mee voelt. Met het ING Nederland fonds  levert ING een substantiële, financiële bijdrage aan het versterken van de maatschappij via de betrokkenheid van medewerkers bij maatschappelijke initiatieven in Nederland.

Een betrokken lid van ARC die tevens een medewerker bij ING is, te weten Bob Kastje, heeft de kans gegrepen om de club op deze wijze te ondersteunen. Dit is al de vijfde keer in zeven jaar tijd dat wij een donatie van ING hebben mogen ontvangen. Hartstikke bedankt hiervoor Bob en ING!

Please follow and like us:
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
© 2019 Amstelveense Rugby Club Drafie's Design
Menu